.

Need for Speed : Carbon

Buraya Tıkla

Call of Duty 4: Modern Warfare

Oyun Dünyasında Yeni Bir Çığır Açılıyor!.
Karşınızda Call Of Duty Modern Savaşlar



Hazırsanız Siper Alın!

ve beklenen oyun. 2. dunya savasinin yırtık elbiselerden cıkmanın zamanı geldi.kamuflaj li elbiselerden .termal gozluklere .kursun gecirmez kask lardan kimyasal el bombalarina. olumcul makinalilar ve fuzelerin kullanma vakti geldi.modern savasa hazirmisiniz...



# Teknoloji harikası silahlar. 70’den fazla silah ve silah donanımı COD 4'de bizleri bekliyor. Lazer destekli tüfekler, Claymore mayınları, 0.5 kalibreli uzun namlulu tüfekler, M-249 makineli tüfekleri. Gece görüş gözlükleri, kamuflaj ekipmanı. Görevi tamamlamak için tüm teçhizat hazır.

# Koordinatlı saldırı ve destek. Az zayiat için hava desteği gerekli. Helikopter ile taşıma, düşman piyadeleri için saldırı helikopterleri, düşman üsleri için jetler.

# Sinema görüntüsü kalitesinde grafik ve sesler. Yeni nesil, göz kamaştıran grafikler. Derin gerçekçilik, ışıklandırma efektleri, karakter gölgeleri, gerçeğe uygun fizik değişimleri ve diğer muhteşem özel efektler. Sinema görüntüsü kalitesinde bir atmosfer.

# Ve tabii ki online oyun. Çığır açan Call of Duty 2’nin online oyunda yarattığı kalıcı etkinin ardından, bekleyiş içindeki online oyun tutkunlarını tatmin edecek yeni multiplayer özellikleri geliyor. Sabit asker sınıflarından birini seçebilir veya uygun ekipmanı seçip yeni bir sınıf yaratabilirsiniz. Kilitli özellik ve ödülleri açmak için yetenek puanı toplamalısınız. Call of Duty 4: Modern Warfare’ı oynadıktan sonra başka online oyun oynamayacaksınız.







YAKINDA SİTEMİZDE

Legend 3 Sro Loader


Özellikleri :

PROGRAMI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN İYİ OYUNLAR....
Buraya Tıkla

1.No DC
2.Multiclient!!!
3.Zoomhack
4.Küfür Filtresi Hack
Programdan Bir Kare
Server traffic dediği zaman oyun kapanmıyor.Enter a bastığınız anca yeni bir code girme bölümü çıkıcak.Yani sizi oyundan atmadan yeni bir kod verecek.Böyle denedikçe en dolu serverlara bile en fazla 2dk içinde girebiliyorsunuz...
İndirdiğiniz rar dosyasının içindeki klasörü çıkartın. Sonra programa çift tıklayın.
Karşınıza bir pencere açılacak ve sizden dosya yerini belirlemenizi isteyecek.
oradan silkroad dosyasına girip sro_celint dosyasını seçin ve aç diyin karşınıza aşağıdaki resim çıkacak.
DC yazanı işaretleyip önce save yapın sonra start diyin oyun açılacaktır...
iyi oyunlar....

Copyright © e-indirsene - Design by | s3vg1y0lu2008